Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Όλοι, πλην δύο, στη διάθεση του Στραματσόνι!!


Όλοι, πλην δύο, στη διάθεση του Στραματσόνι

Μπεργκ, Πράνιτς και Κουτρουμπής γυμνάστηκαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην ευχάριστη θέση να δει τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονούνται κανονικά ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Αντρέα Στραματσόνι.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκους Μπεργκ, ο Ντάνιελ Πράνιτς και ο Γιώργος Κουτρουμπής γυμνάστηκαν κανονικά και έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μπεργκ προερχόταν από τις υποχρεώσεις της Σουηδίας που προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2016, ο Πράνιτς είχε αισθανθεί ενοχλήσεις και επέστρεψε νωρίτερα από την εθνική Κροατίας και ο 24χρονος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε.

Όσον αφορά το πρόγραμμα που ακολούθησαν σήμερα οι «πράσινοι», περιελάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: