Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δοκίμασε Εσιέν βασικό ο Στραματσόνι!!


Δοκίμασε Εσιέν βασικό ο Στραματσόνι!

Με τους βασικούς χρησιμοποίησε τον Μάικλ Εσιέν ο Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Οι σκέψεις που έδειξε ο Ιταλός εν όψει Ολυμπιακού.

Εκπλήξεις από τον Αντρέα Στραματσόνι στην πρώτη κανονική (μετά και την επιστροφή των διεθνών) δοκιμή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό!

Ο Ιταλός προπονητής χρησιμοποίηση σε μια ομάδα που… φέρνει πολύ σε βασική τον Μάικλ Εσιέν, τοποθετώντας τον στον άξονα δίπλα στον Πράνιτς, ενώ έβαλε Ζέκα και Νίνη στα άκρα, με τετράδα άμυνας τους Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδη και Χουχούμη (αντί Νάνο) και επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Πέτριτς (αντί Μπεργκ).

Στην άλλη ομάδα, που έχει περισσότερους αναπληρωματικούς, η τετράδα άμυνας αποτελείτο από Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο Κουτρουμπή και Νάνο, τους Λαγό και Αμπέντ κεντρικά χαφ, τον Λουντ και τον Ατζαγκούν στα άκρα του κέντρου και τον Μπεργκ να πλαισιώνεται εναλλάξ από Κλωναρίδη και Καλτσά στην επίθεση.

Φαίνεται πως ο «Στράμα» έχει στα πλάνα του, τουλάχιστον για τη 18άδα, τον Μάικλ Εσιέν, ενώ δεν θα είναι έκπληξη να αγωνιστεί, αλλά πιθανότατα ως αλλαγή δεδομένου ότι προέρχεται από μακρά απραξία και δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: