Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πορ: «Φανταστική η νίκη επί του ΠΑΟΚ»


Πορ: «Φανταστική η νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Το κοντό σχήμα, με το οποίο έπαιξε η Σόλνοκι στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήταν το «κλειδί» για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα είπαν οι Πέτερ Πορ και ο συνονόματός του Κόβακς.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέτερ Πορ μετά τη νίκη της Σόλνοκι επί του ΠΑΟΚ, που ήρθε ύστερα από μία μεγάλη ανατροπή. Ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας τόνισε πως το «κλειδί» ήταν το κοντό σχήμα που χρησιμοποίησε στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ πάνω σε αυτό συμφώνησε και ο σούτινγκ γκαρντ, Πέτερ Κόβακς.

«Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν εντάξει, αλλά στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και γι’ αυτό μείναμε πίσω. Στα τελευταία δέκα λεπτά χρησιμοποιήσαμε ένα κοντό σχήμα, με το οποίο βρήκαμε ρυθμό, σταματήσαμε τον ΠΑΟΚ και με τη βοήθεια του κόσμου κάναμε την ανατροπή και πήραμε μία φανταστική νίκη», ήταν τα λόγια του Πέτερ Πορ.

Από την πλευρά του, ο Πέτερ Κόβακς είπε: «Πιστεύαμε στη νίκη, ακόμη κι όταν ήμασταν πίσω με 19 πόντους. Στα πρώτα τρία δεκάλεπτα δεν σουτάραμε καλά, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Βρήκαμε ένα κατάλληλο και κοντό σχήμα και μαζί με τους οπαδούς μας, κάναμε σπουδαία δουλειά, επιστρέφοντας στο ματς και παίρνοντας ένα κρίσιμο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: