Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Αγωνία για Βίτορ, χάνει Χαρίση ο ΠΑΟΚ!!


Αγωνία για Βίτορ, χάνει Χαρίση ο ΠΑΟΚ

Με θλάση που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Πρόβλημα και με τον Βίτορ που δεν προπονήθηκε.

Καλά κρατεί η κακοδαιμονία στον ΠΑΟΚ αφού συνεχώς προκύπτουν νέα προβλήματα τραυματισμών.

Αυτήν τη φορά θύμα της έπεσε ο Χάρης Χαρίσης ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων με θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να λείψει για διάστημα που μπορεί να φτάσει ακόμη και τον ένα μήνα.

Ωστόσο τα δυσάρεστα δεν σταματούν εκεί για τον Ιγκόρ Τούντορ που είδε τον Μιγκέλ Βίτορ να μην μπορεί να προπονηθεί αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, κάτι που αποδίδεται στη γενικότερη επιβάρυνσή του και η συμμετοχή του στο προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό κρίνεται αμφίβολη.

Τουλάχιστον γυμνάστηκαν κανονικά οι Γκολάσα και Κάτσε, αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν άμεσα.

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Λέοβατς, ενώ Κωνσταντινίδης, Σάμπο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο το γήπεδο και Τζιόλης, Μακ , Τζαβέλλας έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: