Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Τιμωρία πολυτελείας!!


Τιμωρία πολυτελείας

Οι παίκτες της Λέιτον Όριεντ θα μείνουν για μία εβδομάδα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, ως ποινή για την ήττα από την Χάρτπουλ, μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Μετά από μια βαριά ήττα, άλλες ομάδες κάνουν διπλές προπονήσεις, άλλες υποχρεώνουν τους παίκτες τους να πληρώσουν χρηματικά πρόστιμα. Η διοίκηση της Λέιτον Όριεντ έκρινε πως η πιο σωστή τιμωρία είναι να μείνουν μαζί για μία εβδομάδα σε ξενοδοχείο πολυτελείας.

inner

Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας από την Χαρτπουλ, ο ιδιοκτήτης τους κλαμπ, Φραντσέσκο Μπεκέτι, επικοινώνησε με τον προπονητή Ίαν Χέντον και τον ενημέρωσε πως δεν χρειάζεται να γυρίσουν σπίτι, αφού τους είχε κλείσει δωμάτια μέχρι το επόμενο ματς.

inner

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ θα μπορούν να δέχονται επισκέψεις από τα συγγενικά τους πρόσωπα, αλλά είναι υποχρεωμένοι να μένουν, να τρώνε και να κοιμούνται στο ξενοδοχείο.

«Ο πρόεδρος εφαρμόζει κατά καιρούς κάποιες ιδιαίτερες τακτικές και υποστηρίζει πως είναι καλό μερικές φορές να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί ώστε να δεθούμε περισσότερο. Όταν μας το πρότεινε, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να το δοκιμάζαμε. Ευτυχώς δεν είμαι εγώ αυτός που θα πληρώσει τον λογαριασμό του ξενοδοχείου», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι θα συμβεί σε περίπτωση ήττας ή νίκης στον επόμενο αγώνα, ο Χέντον τόλμησε μια πρόβλεψη: «Αν νικήσουμε με 4 ή 5-0, μας βλέπω να μένουμε εδώ μόνιμα!».

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στις αρχές του μήνα, όταν συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Αλβανίας μετά από ανάμειξή του σε υπόθεση για ξέπλυμα χρήματος και απάτης.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: