Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Βαρούχας: «Πεισματάρης ο Παππάς, θέλει να αποδείξει ότι αξίζει»


Βαρούχας: «Πεισματάρης ο Παππάς, θέλει να αποδείξει ότι αξίζει»

Την πίστη ότι ο Ανδρέας Παππάς είναι καλός διαιτητής και θέλει να αποδείξει ότι κακώς κόπηκε από διεθνής εξέφρασε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ανδρέας Παππάς θέλει να αποδείξει την αξία του στους ανθρώπους που τον κόψανε από τον πίνακα των διεθνών διαιτητών με την απόδοσή του στο ντέρμπι, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών της Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα εξέφρασε την απορία του για το τι συμβαίνει με τον Χιου Ντάλας ενώ εξήρε την αξία του Κύρου Βασσάρα ως διαιτητή και ως εκπαιδευτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είναι αγαπημένο του παιδί: «Δεν είναι… παιδί μου ο Παππάς. Εγώ δεν είμαι σε κανένα όργανο να ορίζω διαιτητές.

-Για τον ορισμό του κ. Παππά στο ντέρμπι: «Ήρθε το παιχνίδι που θεωρητικά είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς και δεν βάζεις διεθνή διαιτητή, που θεωρητικά είναι οι καλύτεροι. Στον Παππά έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι καλός διαιτητής. Νομίζω ότι του κάνανε ένα δώρο να αποδείξει ότι είναι καλός διαιτητής και κακώς κόπηκε. Μακάρι να έχει λίγη τύχη και να ηρεμήσουν οι μεν και δε για να μπορέσει να πάει καλά. Ο κ. Παππάς είναι δυνατός, τον έχει πεισμώσει η αποπομπή του από τον πίνακα των διεθνών και θέλει να αποδείξει ότι έκαναν λάθος που τον βγάλανε».

-Για την κουβέντα που έγινε για ξένο διαιτητή: «Εγώ είχα αμφιβολία για ξένο διαιτητή γιατί αν δεν παίξει καλά από ποιόν θα τιμωρηθεί; Από το ΝΑΤΟ;».

-Για τους βοηθούς: «Ο Τάτσης είναι πολύ πεπειραμένος βοηθός όπως και ο Δημητριάδης και νομίζω θα κάνουν το καλύτερο. Αν κάνουν λάθη, κακό στον εαυτό τους και το ποδόσφαιρο θα κάνουν. Ηρεμία χρειάζεται πιστεύω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα».

-Για τον κ. Βασσάρα: «Είναι ένας άξιος εκπαιδευτής και διαιτητής. Όταν εγώ ήμουν υπεύθυνος έφερνα τον Βασσάρα να επιμορφώνει τους διαιτητές. Είναι πολυτέλεια να έχεις τον Βασσάρα».

-Για τον Χιου Ντάλας: «Είναι εξωφρενικό να πληρώνεται ένας άνθρωπος… Και μας έχει κάνει και χάρη και από τα 350 χιλιάδες ευρώ ξέρω ότι παίρνει τα μισά. Γα να κάθεται να βλέπει τα παιχνίδια από την τηλεόραση;

-Για το τι έγινε με το κόψιμο των διεθνών διαιτητών: «Κάθε χρόνο προτείνουν διαιτητές για τη λίγκα και για διεθνείς. Φέτος κοπήκανε κάποιοι διαιτητές ίσως και λόγω ηλικίας. Εγώ θεωρώ ότι οι διαιτητές που βγήκαν παίζανε σε παιχνίδια και ήταν σε καλή ηλικία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: