Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δέλλας: «Ποιότητα υπάρχει, χρειάζεται και ομαδικότητα»


Δέλλας: «Ποιότητα υπάρχει, χρειάζεται και ομαδικότητα»

Για έλλειψη ομαδικού πνεύματος στην Εθνική έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. Τι είπε για τη μετάβασή του από την ΑΕΚ στον Ατρόμητο και το όνειρό του να δουλέψει στην Ιταλία.

Τη δική του άποψη για τα αίτια της κατρακύλας της Εθνικής εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στο Tutto Mercato κάνοντας λόγο για έλλειψη ομαδικού πνεύματος. Παράλληλα εξήγησε γιατί επέλεξε τον Ατρόμητο, αλλά δεν έκρυψε πως θα ήθελε να δουλέψει ως προπονητής στην Ιταλία, ει δυνατόν και στην αγαπημένη του Ρόμα.

Αναλυτικά, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για:

-τα αίτια της κακής πορείας της Εθνικής: «Είναι κρίμα, η ποιότητα υπάρχει. Δυστυχώς, υπήρξε κάτι περισσότερο από μία δυσκολία, άλλαξαν πολλοί προπονητές τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα δεν είναι κακή, αλλά η ποιότητα από μόνη της δεν είναι αρκετή. Για να στοχεύουμε ψηλά, θα πρέπει να υπάρχει επίσης ομαδικό πνεύμα».

-τη μετακόμιση από ΑΕΚ σε Ατρόμητο και το όνειρο για Ρόμα: «Όταν έφυγα από την ΑΕΚ, προτίμησα να μείνω στην πόλη μου. Βρίσκομαι για λίγο καιρό στον Ατρόμητο, μία ομάδα που έχει στόχο να πάει καλά στην κατηγορία. Σκοπεύω να προπονήσω και έξω από την Ελλάδα, ίσως κάποια μέρα επιστρέψω στην Ιταλία από άλλη θέση. Μακάρι στη Ρόμα, αλλά ορισμένα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο μέσα από τη δουλειά. Τώρα σκέφτομαι να τα πάω καλά στην Ελλάδα, θα πρέπει να δείξω κάτι ενδιαφέρον για τους κορυφαίους συλλόγους».

-τη Ρόμα: «Δεν παρακολουθώ συχνά τη Ρόμα, αλλά βλέπω ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ παρά να υποστηρίζω αυτή την ομάδα που την έχω στην καρδιά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: