Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Στη Λεωφόρο για το… ρεκόρ ο Ολυμπιακός!!

Σαρώνει όλα τα ρεκόρ ο Ολυμπιακός. Μετά το 2-0 στη Βέροια έφτασε στο 9/9, είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο σε όλη την Ευρώπη και πάει για ρεκόρ στη… Λεωφόρο. Στροφή σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ από σήμερα.

Στη Λεωφόρο για το… ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα μεγάλο «παράσημο» για τους νταμπλούχους Ελλάδος, οι οποίοι στη διαδρομή των εννιά αυτών αγώνων έχουν 26 γκολ υπέρ και μόλις 4 κατά. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν δύο νίκες από το να ισοφαρίσουν το ιστορικό ρεκόρ του 11/11, που κρατά από την περίοδο 1966/67. Για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να νικήσουν τον Ηρακλή την επόμενη Κυριακή στο Φάληρο και μετά τη διακοπή πρωταθλήματος να περάσουν από τη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ αν πάρουν αυτές τις δύο νίκες, θα μπορούν να κάνουν ολόδικό τους το απόλυτο ρεκόρ με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο τέλος του μήνα. Ασφαλώς, αν συμβούν όλα αυτά, ο Ολυμπιακός θα είναι... σχεδόν πρωταθλητής από Νοέμβρη μήνα.

Στροφή σε Ντιναμό

Στον Ολυμπιακό ουδείς ασχολείται, πάντως, με ρεκόρ και οτιδήποτε άλλο πλην του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την προσεχή Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Μπορεί να μη… γεμίζει το μάτι (κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν εισιτήρια), ωστόσο το ματς αυτό είναι καθοριστικό για τους «ερυθρόλευκους». Σίγουρα με νίκη και πιθανότατα ισοπαλία οι Πειραιώτες εξασφαλίζουν μίνιμουμ την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στο Europa League, ενώ εφόσον πάρουν το τρίποντο θα συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην Άρσεναλ, ειδικά αν οι Λονδρέζοι στραβοπατήσουν στο Μόναχο.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Σαλίνο διεκδικεί σταθερά τη θέση του Μαζουακού, αλλά από εκεί και πέρα ο μόνος που δείχνει να «χτυπά» την πόρτα της ενδεκάδας είναι ο Ερνάνι που έκανε δεύτερο σερί πολύ καλό παιχνίδι και ίσως προτιμηθεί από τον Σεμπά. Το ίδιο θα ίσχυε για τον Ντουρμάζ, αλλά ο Σουηδός δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Καμπιάσο, αλλά μοιάζει δύσκολο να «σπάσει» το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Κασάμι. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Τσόρι, αλλά ούτως ή άλλως ο βασικός επιτελικός μέσος είναι ο Φορτούνης.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι πως οι Κροάτες θα έρθουν σίγουρα χωρίς τους Αντέμι, Ίβο Πίντο και Σιγκάλι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Σουντάνι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: