Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Κοπιτσής: «Ο Πογέτ δείχνει πως δεν φοβάται»

Θετική εντύπωση έχει προκαλέσει στον Χάρη Κοπιτσή, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, πως ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κοπιτσής:  «Ο Πογέτ δείχνει πως δεν φοβάται»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκάουτερ νεαρών παικτών της «Ένωσης» στην εκπομπή «ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ» με τον Γιώργο Μαραθιανό

Για τα παλιά ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες εμπειρίες και όταν παίζεις με έναν τέτοιο αντίπαλο και έχεις καλή απόδοση στιγματίζεσαι θετικά. Σημαντικό ρόλο έπαιζε το στιλ της ομάδας, που ήταν ιδιαίτερα επιθετικό και παίζαμε με τον Κασάπη στις πτέρυγες και εκτελούσαμε κάθε μας αντίπαλο».

Για το ματς που του έχει μείνει χαραγμένο: «Έχουμε δώσει πολύ μεγάλα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Τελικοί και παιχνίδια πρωταθλήματος. Το πρώτο μου ντέρμπι, το 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που πήραμε προβάδισμα στη βαθμολογία και μένουν χαραγμένες αυτές οι στιγμές».

Για την απουσία του γηπέδου: «Πριν από μερικά χρόνια η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν το σπίτι μας. Η πορεία δείχνει που έφτασε η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Μία ομάδα που πάει για πρωτάθλημα πρέπει να έχει το δικό της σπίτι και να μπορεί μέσα από τη βοήθεια του κόσμου να παίρνει τους βαθμούς».

Για την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογέτ: «Δείχνει το στίγμα του προπονητή που δεν φοβάται να πάρει ευθύνες και να διεκδικήσει ό,τι αναλογεί στην ομάδα. Έχει δημιουργήσει πολύ καλή εντύπωση σε εμένα και στον κόσμο της ΑΕΚ».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Τα ντέρμπι έχουν τη δική τους ταυτότητα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, επειδή έχουν συμβεί κάποια πράγματα που τους έχουν επηρεάσει ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα, ελπίζω η ΑΕΚ να ανταποκριθεί και να βλειτώσει σε σύντομο χρονικό διάστηματα τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει και να πάρει τη νίκη»

Για τις ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να έχει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι της, επειδή η ομάδα το πληρώνει αυτό το πράγμα και να μην απογοητεύτεται από τα αποτελέσματα και να μην πηγαίνει σε μεγάλη ένταση το ματς. Σε οργανωμένες επιθέσεις και ματς έχει το προβάδισμα».

Για την παρουσία των οπαδών στο ξενοδοχείο της ομάδας: «Από τη στιγμή που είσαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είσαι υποχρεωμένος να δίνεις το 100% σε κάθε αγώνα. Άγχος μπορεί να υπάρχει, αλλά είναι δημιουργικό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ πάντα είναι εκεί και έχουν απαιτήσεις, θέλουν τη νίκη και ζητούν πάντα το 100%. Για αυτό πήγαν στο ξενοδοχείο για να εμψυχώσουν τους παίκτες, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την ψυχή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: