Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…!

Η νίκη στη Λεωφόρο απόψε απέναντι στην ΑΕΚ είναι ο μοναδικός… δρόμος για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός ζωντανός στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Οι σκέψεις του Αναστασίου. Μηνύσεις σκέφτονται στην ΠΑΕ.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του αγώνα και θέλουν να πάρουν μια νίκη που θα απομακρύνει την αμφισβήτηση που νιώθουν από την αρχή της σεζόν, μετά τον διπλό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, και η οποία εσχάτως εντάθηκε μετά την ήττα στην Τούμπα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του. Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα με ποια διάταξη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός (4-3-2-1 ή 4-3-1-2) και ποια πρόσωπα θα την επανδρώσουν. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα δείχνουν να έχουν οι Στιλ στο τέρμα, Νάνο αριστερά και Μαρινάκης δεξιά, ο Ταυλαρίδης στόπερ, ο Ζέκα στο κέντρο και οι Καρέλης-Μπεργκ στην επίθεση. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά…

Ο Τελάντερ είναι μεν εκτός αποστολής (μαζί με τους επίσης τραυματίες Βέμερ, Κλωναρίδη και τον ανέτοιμο Εσιέν), αλλά και πάλι η παρουσία του Σάντσες δεν είναι βέβαια. Ο Ισπανός αμυντικός έχει να παίξει βασικός από τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν κόντρα στην Ξάνθη, σαν αλλαγή, πριν από περίπου ένα μήνα. Γι’ αυτό ίσως επιλεγεί ο Κουτρουμπής (ενώ ένα ακραίο σενάριο μπορεί να φέρει βασικό τον Τριανταφυλλόπουλο), που όμως είναι στις σκέψεις του Αναστασίου και για τη μεσαία γραμμή, αν δεν προτιμηθεί ο Λαγός. Ο Πράνιτς δείχνει να έχει προβάδισμα να παίξει ως αριστερός εσωτερικός μέσος, ενώ για τη θέση του μεσοεπιθετικού ερίζουν οι Νίνης, Αμπέντ και Ατζαγκούν.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού θα είναι ο κόσμος. Τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει αναμένεται να εξαντληθούν και 16.000 θεατές θα είναι στο πλευρό των «πράσινων».

Την ίδια στιγμή, στην ΠΑΕ «βράζουν» για όσα έγιναν χθες στη Βέροια, καταγγέλλουν αλλοίωση αποτελέσματος στη νίκη του Ολυμπιακού και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μετά τον Αρετόπουλο να κινηθούν νομικά και κατά του ρέφερι Μήτσιου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: