Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η κατάρα της Τρίπολης!!

Για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη! Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με τον Πέλκα, αλλά ο Αστέρας με τέρματα των Μπερτόλιο, Σανκαρέ έκανε την ολική ανατροπή 2-1 και τον προσπέρασε!

Η κατάρα της Τρίπολης!Ούτε φέτος κατάφερε να ξορκίσει την κατάρα της Τρίπολης ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επαναπαύτηκε στο προβάδισμα που του έδωσε το γκολ του Πέλκα (23’) και στο τέλος το πλήρωσε ακριβά.

Ο ψυχωμένος Αστέρας έκανε την ολική ανατροπή με τέρματα των Μπερτόλιο (49’), Σανκαρέ (82’) επικράτησε 2-1 και τον προσπέρασε στην βαθμολογία!


Το ματς:

Σε μια έδρα όπου παραδοσιακά τα βρίσκει δύσκολα, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να μπαίνει υποψιασμένος στο γήπεδο. Ο Τούντορ έπαιξε χωρίς κλασικό φορ και ο Μακ που είχε -άτυπα- αυτό τον ρόλο έκανε νωρίς αισθητή την παρουσία, απειλώντας την εστία του Μπαντή.

Ο Ροντρίγκες ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του «Δικεφάλου» και από τα πόδια του ξεκίνησε το 0-1, γυρίζοντας ψύχραιμα στην καρδιά της άμυνας για τον Πέλκα, που ήρθε σαν τρέιλερ και σκόραρε με το στήθος!

inner

Ο Αστέρας δεν έδειξε να υστερεί, έμοιαζε όμως να έχει αποσυντονιστεί μετά το τέρμα που δέχθηκε. Όχι τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά στο επιθετικό με τον Βεργέτη να ανακατεύει την τράπουλα με μια εσωτερική αλλαγή, περνώντας σε θέση φορ τον Παπαδόπουλο (αντί του Γιάννου). Δίχως αποτέλεσμα όμως.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια βρήκε τελικά λύση από μια προσωπική ενέργεια του Μπερτόλιο, που πέρασε Τζιόλη, Βίτορ και πλάσαρε υποδειγματικά τον Γλύκο φέρνοντας στα ίσια το ματς.

inner

Πλέον οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που δεν έδειχνε να έχει σαφή προσανατολισμό στο γήπεδο. Διατηρούσε απλά την κατοχή, δίχως, όμως, ουσία στο παιχνίδι, με τον Αθανασιάδη μακριά από τον εαυτό του και τον Μακ να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια.

Και εν τέλει το πλήρωσε, με τον Αστέρα ενισχυμένος και με τον Μάσα να εντείνει την πίεσή του και να αποζημιώνεται. Ο Σανκαρέ με κεφαλιά έφερε τούμπα το ματς, που φαινόταν να μην έχει γυρισμό με τον Γλύκο να γλιτώνει την ομάδα του Τούντορ από ένα μεγαλύτερο σκορ.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης (55' λ. τρ. Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος (80' Μάσα), Κουρμπέλης, Γιάννου, Μπερτόλιο, Λανθαρότε (46' Αλόκο).

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Λέοβατς (65' Σάμπο), Ροντρίγκες, Τζιόλης, Γκολάσα, Πέλκας, Ζάιρο (46' Αθανασιάδης), Μακ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: