Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Εβρά: «Αν δεν είχε φύγει ο Φέργκιουσον, θα επέστρεφε ο Ρονάλντο»


Σίγουρος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη Μαν. Γιουνάιτεντ, αν δεν αποσυρόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δήλωσε ο Πατρίς Εβρά.

Εβρά: «Αν δεν είχε φύγει ο Φέργκιουσον, θα επέστρεφε ο Ρονάλντο»
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωνε βέβαιος για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαν. Γιουνάιτεντ, μέχρι να αποσυρθεί από την προπονητική και να αλλάξουν όλα… Την αποκάλυψη έκανε ο Πατρίς Εβρά σε συνέντευξή του στους Times.

«Θυμάμαι πως δύο εβδομάδες πριν αποσυρθεί μου είχε πει ‘Θα είμαι εδώ για άλλα πέντε χρόνια’. Έδειχνε όλο και νεότερος. Μου είχε πει πως ήθελε να φέρει πίσω τον Ρονάλντο και πως ήταν 99% σίγουρος πως θα έρθει. Τότε είχα πει ‘είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Champions League ξανά’. Μετά όλοι ξέρουν τι έγινε. Ένιωσα σαν χαμένος και πως όλος ο κόσμος κατέρρεε. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα», ανέφερε ο Γάλλος αμυντικός.

Όσο για το πώς κατέληξε στη Γιουβέντους, είπε: «Ο Μόγες μού είχε πει να μείνω, γιατί με θεωρούσε αρχηγό. Του εξήγησα πως είχα οικογενειακό πρόβλημα και πως θα ήταν δύσκολο να μείνω. Ο αντιπρόεδρος, Εντ Γούντγουορντ και ο Ράιαν Γκιγκς προσπάθησαν να με μεταπείσουν, όπως και ο Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά είχα δώσει το λόγο μου στη Γιουβέντους».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: