Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Πλησίασε τον Ολυμπιακό η Κ20 του ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη πέτυχε η Κ20 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 στην Τρίπολη του Αστέρα για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας.

Πλησίασε τον Ολυμπιακό η Κ20 του ΠΑΟΚ
Το πρώτο μέρος δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν η μία της άλλης στην μεσαία γραμμή. Στο 20? στην πρώτη καλή στιγμή ο Δικέφαλος ευτύχησε να προηγηθεί.

Ο Δημητριάδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά από το ύψος της μικρής περιοχής ο Δοδοντσάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μετά το γκολ και το ημίχρονο έληξε χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση, με την άμυνα του ΠΑΟΚ να δείχνει για ένα ακόμα παιχνίδι το καλό της πρόσωπο και να κλείνει όλους του δρόμους προς την εστία του Κουτογλίδη, ο οποίος ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα.

Στο 73? μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι, αλλά το γκολ του Ραγκέλοφ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στα τελευταία λεπτά οι Αρκάδες τα έπαιξαν όλα για όλα αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, είχαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Συρεγγέλα (1', 9', 53', 83'), Wato (25'), Μάνο (47'), Γκρόσιο (52') και Παπαγγελή (85'), όμως οι Θεσσαλονικείς μπόρεσαν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό «διπλό».

Έτσι ο ΠΑΟΚ διατήρησε το εκτός έδρας απόλυτο και προσπέρασε και πάλι τον Πανιώνιο στην δεύτερη θέση και πλησίασε τον Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς, λίγο πριν αντιμετωπίσει την Βέροια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεφανίδης, Παπαπέτρου (20' Χάδιαρης), Παπαγγελής, Ζήσης, Μάνος, Wato, Igor, Μαργαρίτης, Συρεγγέλας, Κονιδάς (74' Τσιώλης), Γκρόσιος (71' De Blasis).

ΠΑΟΚ: Κοντογλίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατραλής, Rangelov, Παναγιωτίδης (89' Χατζηδήμπας), Kushta, Δημητριάδης (57' Κτιστόπουλος), Συράκος (81' Πούφλης). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: