Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τα «έψαλε» στους παίκτες του ο Τούντορ!!

Ευθύνες στη δική του ομάδα αναζήτησε ο Ιγκόρ Τούντορ, μη διστάζοντας να εκφράσει τα παράπονά του για την νοοτροπία που έδειξε ο ΠΑΟΚ, χάνοντας 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης παρότι προηγήθηκε.

Τα «έψαλε» στους παίκτες του ο Τούντορ
Τους τα «έψαλε» στα αποδυτήρια, τα είπε και στη συνέντευξη Τύπου (που άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση γι’ αυτό τον λόγο).

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόδοση και τη συνεισφορά συγκεκριμένων παικτών του ΠΑΟΚ, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν και το υπέρ του 1-0, έγινε 2-1 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, είχαμε τη χειρότερη μας εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την αλλαγή του Ζάιρο και την αλλαγή σχηματισμού: «Ο Ζάιορ βγήκε γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένος και με τον Αθανασιάδη ήθελα ένα στράικερ μπροστά. Ο Ροντρίγκες είναι επικίνδυνος στα αριστερά και ο Λέοβατς έγινε αλλαγή γιατί είχε κάποια προβλήματα».

Για το ότι δεν έκανε και τις τρεις αλλαγές του: «Δεν είχαμε κάποια λύση στο επιθετικό κομμάτι, κάποιον επιθετικό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει».

Για την νέα βαθμολογική απώλεια: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών μου. 'Επρεπε όλοι να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν».

Για την απώλεια του ΠΑΟΚ παρότι σε ένα μεγάλο διάστημα του ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή: «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν, εμείς στην δική μας έχουμε στο επιθετικό κομμάτι και είναι ο Μακ που είναι ο πρώτος σκόρερ και μετά είναι ο Πέλκας. Χρειαζόμαστε περισσότερη ποιότητα ποδοσφαιριστών που να είναι καλύτεροι από αυτούς που τους μαρκάρουν ή οι παίκτες που έχουμε δεν αγωνίζονται μέχρι στιγμής όπως θα έπρεπε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου, δεν είναι πάντα θέμα του προπονητή ποιος αγωνίζεται και ποιος όχι, έχει να κάνει με την γενικότερη λειτουργία της ομάδας».

Για την χρησιμοποίηση του Σάμπο στη δεξιά πλευρά: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε αυτήν την θέση. Όσο για τον Κοροβέση δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το προηγούμενο παιχνίδι, γι’ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε σήμερα».

Για το αν προβληματίζεται με την αμυντική απόδοση της ομάδας: «Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Τα γκολ από στημένα είναι θέμα συγκέντρωσης, προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο να το διορθώσουμε Οι αντεπιθέσεις ήταν στο τέλος του παιχνιδιού, και ήταν φυσιολογικό γιατί ρισκάραμε, είτε χάσεις 2-1 είτε 3-1 δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία σε εκείνο το σημείο».

Για το ματς που έρχεται με την Κράσνονταρ: «Πάντα υπάρχει πίεση μετά από μια ήττα, θέλω πρώτα να συζητήσω να δω ποιο λόγο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε στο δεύτερο μέρος».

Για τα συμπεράσματά του για το σημερινό παιχνίδι: «Μετά από μια ήττα, είναι δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Κάναμε ένα καλό ημίχρονο και θα πρέπει να κάνουμε νέα αρχή γιατί την Πέμπτη έχουμε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: