Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Σεμπά: «Έχουμε τον ίδιο στόχο, να νικήσουμε την Ντιναμό»

Τη νίκη με την οποία θα κάνει ουσιαστικό βήμα για την πρόκρισή του στους «16» του Champions League θα ψάξει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως δήλωσε ο Σεμπά.

Σεμπά: «Έχουμε τον ίδιο στόχο, να νικήσουμε την Ντιναμό»
Με διαφορετική προσέγγιση θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Champions League, όπως δήλωσε ο Σεμπά και υπογράμμισε πως ο στόχος των Πειραιωτών παραμένει ο ίδιος: να κερδίσουν ξανά τους Κροάτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στη Real News

Για το ματς με την Ντινάμο: «Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την Ντινάμο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε σχέση με το Ζάγκρεμπ. Αλλιώς θα κινηθούμε στο γήπεδο μας. Φυσικά, η βασική ιδέα θα είναι η ίδια: Να νικήσουμε. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να προκριθούμε στους "16". Ο τρόπος προσέγγισης ενός αγώνα είναι πάντα διαφορετικός από τον προηγούμενο ή και από τον επόμενο».

Για την πορεία στην Ευρώπη: «Νιώθω ευλογημένος που ζω αυτή την εμπειρία. Το να διεκδικείς με αξιώσεις την πρόκριση από τον όμιλο είναι κάτι ακόμη πιο σπουδαίο. Θέλω να ζήσω κάθε στιγμή στο μέγιστο, να απολαύσω κάθε παιχνίδι, κάθε λεπτό. Θα προσπαθήσω με την απόδοσή μου να βοηθήσω την ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει ακόμη ψηλότερα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα».

Για τις νίκες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Είναι σπουδαίο να κερδίζεις σε ντέρμπι. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα πρωταθλήματα δεν κατακτώνται μόνο από τα ντέρμπι. Δείξαμε απέναντι στους αντιπάλους μας ότι έχουμε ποιότητα, ότι είμαστε ανώτεροι. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας αρκετά δύσκολα ματς».

Για το πρωτάθλημα: «Νιώθουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε στις δυνάμεις μας, στο δικό μας παιχνίδι και στον τρόπο με τον οποίο εμείς επιλέγουμε να σταθούμε μέσα στο γήπεδο. Η καλή παρουσία μας στην Ευρώπη μπορεί να μας ανοίξει σπουδαία μονοπάτια, αλλά κυνηγάμε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σκέψη μας εκεί. Το πρωτάθλημα είναι σημαντικό και το γεγονός ότι συνεχίζουμε σε αυτό μόνο με νίκες τονώνει την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας».

Για το δέσιμο της ομάδας: «Ολοένα και περισσότερο γνωρίζουμε και αφομοιώνουμε ο ένας ποδοσφαιριστής τις κινήσεις του άλλου και ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά πώς να μας δέσει. Το σημαντικό είναι η καλή διάθεση που συναντά κανείς σε όλους τους παίκτες, η έλλειψη κακού ανταγωνισμού, αλλά η προσπάθεια να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρουν».

Για τον ίδιο: «Ζω ένα όνειρο που αγωνίζομαι σε ομάδα με στόχους, φιλοδοξίες, εξαιρετικό κοινό, πανέμορφο γήπεδο, υπέροχες εγκαταστάσεις, ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για να είμαστε οι ποδοσφαιριστές άνετα. Νιώθω τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό, που έχω γύρω μου σπουδαίους παίκτες, τον προπονητή κ. Σίλβα, με τον οποίο μοιράζομαι και τη γλώσσα. Όλα παίζουν ρόλο και όλα έχουν βοηθήσει να νιώσω σαν στο σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: