Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Στη Χρυσούπολη φρεν-Άρης!!

«Stop» στο απόλυτο σερί του Άρη έβαλε ο Νέστος. Οι «κίτρινοι» έμειναν πίσω στο σκορ στην Χρυσούπολη, ισοφάρισαν (1-1) στο τελευταίο τέταρτο όμως δεν πρόλαβαν να κάνουν την ανατροπή.

Στη Χρυσούπολη φρεν-Άρης

Οι γηπεδούχοι, σε ένα ματς με αρκετή ένταση, πήραν προβάδισμα στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία με τον Σγκούρι στο 62ο λεπτό. Οι «κίτρινοι» αν και αποσυντονίστηκαν βρήκαν απάντηση στο 75’ με πανέμορφο γκολ του Καπνίδη. Η μαζική άμυνα του Νέστου δεν επέτρεψε στον Άρη να απειλήσει στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας.

Οι κίτρινοι, παρά την ισοπαλία, παρέμειναν στην κορυφή του Α' ομίλου με 16βαθμούς ενώ στην 2η θέση βρίσκεται η Δόξα Δράμας με τρεις λιγότερους.

Οι συνθέσεις:


Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι
Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Καζναφέρης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: