Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Σιόβας: «Παίζουμε για την Ελλάδα, όχι μόνο τον Ολυμπιακό»


Σιόβας: «Παίζουμε για την Ελλάδα, όχι μόνο τον Ολυμπιακό»

Στον «τελικό» με την Άρσεναλ επικεντρώθηκε ο Δημήτρης Σιόβας που ελπίζει σε πρόκριση του Ολυμπιακού για να δώσει χαρά σε όλους τους Έλληνες. «Αυτή η ομάδα γράφει ιστορία» είπε για το ρεκόρ.


Καλή η νίκη επί του Πανθρακικού, σούπερ το ρεκόρ που έκανε ο Ολυμπιακός και που θα γράψει την φετινή ομάδα στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου, αλλά το μυαλό όλων είναι στην Άρσεναλ, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο στόπερ των Πειραιωτών περιμένει δύσκολο ματς την Τετάρτη κόντρα στους Λονδρέζους, αλλά παραμένει αισιόδοξος για πρόκριση στους «16» του Champions League, κάτι που βάσει των λεγομένων του θα φέρει χαρά όχι μόνο στους φίλους του συλλόγου, αλλά σε όλους τους απανταχού Έλληνες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σιόβα

Δημήτρη ποιά η γνώμη σου για το παιχνίδι;

«Δεν κάναμε καλό ματς. Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα. Δεν του αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν έχει μαζέψει τους βαθμούς που άξιζε. Έχει και καλό προπονητή. Είναι καλό σύνολο γενικά. Νομίζω θα παίξει το ποδόσφαιρο που αξίζει στη συνέχεια. Αμυντικά κυρίως δεν κάναμε καλό παιχνίδι εμείς».

Σας προβληματίζουν ενόψει και του αγώνα με την Άρσεναλ;

«Σίγουρα προκαλούν έναν προβληματισμό αφού οι αντίπαλοι δημιούργησαν φάσεις και πέτυχαν γκολ στα τελευταία λεπτά. Το ξεχνάμε όμως τώρα. Ήταν ένα ματς πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε το ματς της Τετάρτης. Είναι άλλη διοργάνωση. Είναι ιδιαίτερο το ματς την Τετάρτη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας πια».

Εσύ από την αρχή του Champions League είχες πει ότι θα κριθούν όλα στο τέλος.

«Ναι, πίστευα ότι εμείς θα παλέψουμε. Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση. Είναι το φαβορί. Το ξέρουμε. Έρχονται στην έδρα μας κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε. Παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Θα κυνηγήσουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Επίσης θέλουμε να είναι χαρούμενοι όλοι οι Έλληνες. Παίζουμε για την Ελλάδα και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό».

Κάνατε ρεκόρ νικών απόψε. Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε ότι αυτός είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας.

«Έχουμε καλό σύνολο. Δεν ξέρω αν είμαστε ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας. Ξέρω σίγουρα πως είμαστε καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Συνεχίζουμε ώστε να το διευρύνουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Όσο περισσότερες κάνουμε τόσο καλύτερα για μας. Η ομάδα μας γράφει ιστορία. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είμαστε σ' αυτή την ιστορία και αισθανόμαστε χαρούμενοι και περήφανοι».

-Σήμερα τί σκεφτόσασταν περισσότερο; Το ρεκόρ ή την Άρσεναλ;

«Πιστεύω το μυαλό ήταν περισσότερο στην Άρσεναλ. Είχα την πίστη ότι θα το παίρναμε το ματς με τον Πανθρακικό εύκολα ή δύσκολα. Είμαστε όλοι έμπειροι παίκτες. Λίγο αν ανεβάζαμε την απόδοσή μας, όπως και κάναμε, θα κερδίζαμε. Το μυαλό μας νομίζω ήταν περισσότερο στο ματς της Τετάρτης».

Πότε θα βάλεις γκολ; Σε βλέπουμε να το... κυνηγάς.

«Κάθε φορά κάτι λείπει. Δεν πειράζει. Η ομάδα να είναι καλά είναι το σημαντικό και να κερδίζει. Κι εγώ θέλω να είμαι υγιής. Αυτό θέλω. Είχα ανέβει ψηλά σε μια φάση. Ήρθα από πίσω, μπήκα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω στην σέντρα του Ερνάνι. Δεν πειράζει. Θα έρθει το γκολ. Να ναι καλά η ομάδα και θα έρθει, θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: