Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Οι οπαδοί μας μου λένε ότι είναι χαρούμενοι από τη Γιουνάιτεντ»


Φαν Χάαλ: «Οι οπαδοί μας μου λένε ότι είναι χαρούμενοι από τη Γιουνάιτεντ»

Παρά το ότι οι αποδοκιμασίες στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν έντονες στο ματς της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ο Φαν Χάαλ τόνισε ότι φίλοι της ομάδας δηλώνουν χαρούμενοι με τη φετινή εικόνα της ομάδας.

Με μόλις ένα γκολ σε τρία ματς παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά φαίνεται ότι αυτό το γεγονός λίγο αγχώνει τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος μετά το «λευκό» 0-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» εξέφρασε την απορία του για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Ολλανδός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τη Γουέστ Χαμ και ότι όταν συναντά κόσμο στο δρόμο του εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

«Δεν καταλαβαίνει γιατί φωνάζουν “επίθεση, επίθεση”, γιατί ήμασταν καλύτεροι και όχι η Γουέστ Χαμ. Οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι, το ξέρω αυτό, αλλά το ίδιο είμαι κι εγώ και οι παίκτες. Θέλουν να σκοράρουν κάθε λεπτό και δεν γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός και συνέχισε:

«Όταν έχεις πολλή ώρα την κατοχή, πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να δημιουργήσεις ευκαιρίες και όχι απλά να γυρίζεις την μπάλα. Όλοι ξέρουν εκ των προτέρων ότι όλες οι ομάδες του Φαν Χάαλ παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Στην Μπαρτσελόνα, στην Μπάγερν Μονάχου, στην Άλκμααρ, παίζαμε έτσι. Αλλά όταν συναντώ οπαδούς της ομάδας στο δρόμο, μου λένε ότι είναι πολύ χαρούμενοι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: