Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Απαρτία για τον «τελικό» στο Αγρίνιο!!


Απαρτία για τον «τελικό» στο Αγρίνιο

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του είναι ο Τραϊανός Δέλλας στον Ατρόμητο, αφού και ο Πίτου Γκαρσία ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (7/12, 19:30) και για τον Τραϊανό Δέλλα προέκυψαν ευχάριστανέα μετά τη σημερινή αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, με τους Σωκράτη Φυτανίδη και Χαβιέρ Ούμπιντες να συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Πίτου Γκαρσία επανήλθε σε φουλ ρυθμούς. Ο Αργεντινός χαφ είχε μείνει εκτός από το χθεσινό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά σήμερα συμμετείχε κανονικά και ο «Τράι» τον υπολογίζει για το μεθαυριανό ματς.

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

*Σε αγώνες για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν σήμερα τα εξής αποτελέσματα: Παναιτωλικός – Ατρόμητος (Κ20) 2-0, Ατρόμητος – Καλλονή (Κ17) 4-0, Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Κ15) 0-0.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: