Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τούντορ: «Στο ημίχρονο ήθελα να αλλάξω 7-8 παίκτες»


Τούντορ: «Στο ημίχρονο ήθελα να αλλάξω 7-8 παίκτες»

Αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι τρεις βαθμοί, δήλωσε ο Ιγκορ Τούντορ.

Ανακουφισμένος για τη νίκη αλλά προβληματισμένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο κροάτης τεχνικός δήλωσε ότι στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια με τη σκέψη ότι αν μπορούσε θα έκανε 7-8 αλλαγές, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ομάδα δεν βγάζει στο γήπεδο το καλό πρόσωπο που βλέπει ο ίδιος στις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την αντίδραση του μετά το γκολ του Τζαβέλλα:
«Σήμερα ήμουν αρκετά αγχωμένος και ίσως πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε, γιατί έπρεπε να δείξουμε ότι επανερχόμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κάποιοι από τους παίκτες μας να μην έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τις διακυμάνσεις στην απόδοση των παικτών του:
«Η αλήθεια είναι ότι βλέπω μία ψυχολογική πίεση, ένα ψυχολογικό μπλοκάρισμα στους παίκτες μου αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Έχουμε μία διαφορετική εικόνα στους αγώνες σε σχέση με τις προπονήσεις. Δεν ξέρω τι το προκαλεί αυτό, αλλά σήμερα ήταν κάτι το οποίο δεν μας άφηνε να παίξουμε όσο καλά μπορούσαμε».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω το κακό διάστημα:
«Δε θέλω να σκέφτομαι περί κρίσης. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις νίκες που πήραμε τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε πλέον και βαθμολογικά κοντά στη 2η θέση, που είναι και ο στόχος μας. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στους αγώνες βλέπω ότι κάποιοι παίκτες είναι σαν να... κοιμούνται μερικές φορές και πρέπει να ανέβουν στην πορεία».

Για τις αλλαγές που έκανε:
«Η αλήθεια είναι ότι στο ημίχρονο θα ήθελα να αντικαταστήσω 7-8 παίκτες, με αυτό το σκεπτικό πήγα στο αποδυτήρια. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι δεν μπορούσαμε να κυριαρχήσουμε στον χώρο του κέντρου. Ξεκινήσαμε με τον Γκολάσα και τον Πέλκα για να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να ελέγξουμε το ρυθμό. Δεν θέλω να είμαι κριτικός σήμερα, γιατί αξίζαμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά είναι φυσιολογικό ως προπονητής να θέλω πάντα το καλύτερο από τους παίκτες μου».

Για τον Τέρι Αντόνις που έμεινε εκτός αποστολής:
«Ο Αντόνις στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε 20 λεπτά και δυστυχώς κάποιοι πρέπει να μείνουν έξω. Υπάρχει πάντα συζήτηση για το αν είναι καλό να έχεις 5-6 παίκτες με ίδια ή διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εγώ επιλέγω το δεύτερο. Έχουμε αρκετούς παίκτες σε αυτή τη θέση στο ίδιο επίπεδο, οπότε πρέπει να διαλέξουμε κάποιους από αυτούς».

Για την απόδοση των παικτών του και την κούραση: «Είδα αρκετούς παίκτες να είναι κουρασμένοι. Περίμενα περισσότερα, να είμαστε πιο επιθετικοί για αυτό και στο ημίχρονο επικεντρώθηκα κυρίως στα τρεξίματα μας και στον τρόπο που αμυνόμασταν. Ξεκίνησε νωρίς η σεζόν, δώσαμε αρκετά παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Τώρα πρέπει αν είναι δυνατόν να πάρουμε όλες τις νίκες μέχρι τη διακοπή και μετά να ξεκουραστούμε μία εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: