Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Δεν σηκώνει κεφάλι η Λιόν!! (video)


Δεν σηκώνει κεφάλι η Λιόν! (video)

Το γεγονός ότι η Λιόν βρίσκεται σε περίοδο βαθιάς αγωνιστικής κρίσης πιστοποιήθηκε για ακόμα μία αγωνιστική, αφού ηττήθηκε και από την Ανζέ μέσα στο «Ζερλάν» (2-0). Στη δεύτερη θέση οι νεοφώτιστοι.

Μία από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει η Λιόν, καθώς για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες, με τους «λιονέ» να αποτελούν αυτή τη φορά το «θύμα» της απίστευτης Ανζέ, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 και μάλιστα εντός έδρας.

Η ομάδα του Ουμπέρ Φουρνιέ περίμενε το συγκεκριμένο ματς στο «Ζερλάν» για να «ανασάνει» τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, αλλά αποδείχθηκε ότι η κρίση που υπάρχει εντός των τειχών της ομάδας είναι βαθιά.

Η Ανζέ ευτύχησε να έχει σε τρομερή μέρα τον Τσικ Εντόι που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 17’, όταν ο Τόμας Μανγκανί εκτέλεσε φάουλ και ο φορ της Ανζέ νίκησε τους πάντες στον αέρα και με «καρφωτή» κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 2-0 «έγραψε» με νέα κεφαλιά ο Εντόι (80’), έπειτα από κόρνερ του Κετκεοφομφόνε. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι –οι οποίοι είναι και νεοφώτιστοι στην κατηγορία- «αναρριχήθηκαν» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με αγώνα περισσότερο από την 3η Καέν.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: