Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Σκουρτόπουλος: «Χαλαρώσαμε στο τέλος»


Σκουρτόπουλος: «Χαλαρώσαμε στο τέλος»

Εκτός από την Καβάλα, το Ρέθυμνο κατάφερε να νικήσει παράλληλα τόσο την πίεση, όσο και τα προβλήματα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ έχουν αφήσει πίσω το Ρέθυμνο στον τομέα του ρυθμού, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη επί της Καβάλας, με τον προπονητή των Κρητικών να προβληματίζεται για τη χαλάρωση στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είναι ο Στηβ δίπλα μου. Ένας πολύ αγαπημένος άνθρωπος για μένα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας και ότι καλύτερο. Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής δύσκολο. Είχαμε πολλή πίεση από την δική μας πλευρά. Αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω συγκριτικά με αυτό που μας αναλογεί. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα. Χαλαρώσαμε στο τέλος. Αυτό είναι και το μεγάλο μας πρόβλημα. Όπως είπε και ο Ευθύμης με πολλές αλλαγές στο ρόστερ δεν έχουμε βρει ακόμα τον απαραίτητο ρυθμό σαν ομάδα. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Νομίζω τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε παρουσιάσει σημαντικά βήματα βελτίωσης.

Μπροστά μας έχουμε ένα 15ήμερο, ώστε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά και να ετοιμάσουμε την ομάδα πιο σωστά για το τέλος του α’ γύρου αλλά και για τον β’ γύρο, όπου ελπίζουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά αλλά και σαν εικόνα. Για μας είναι ένα μεγάλο στοίχημα αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπαθούν πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες
».

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καβάλα για την προσπάθεια και της εύχομαι καλή συνέχεια. Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα. Ξεκίνησε το ματς επιθετικά και για τις δύο ομάδες γιατί δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και μπήκαμε βελτιωμένοι αμυντικά. Από κει και πέρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη γιατί στο σημείο που πήραμε μία καλή διαφορά βάλαμε ξανά την Καβάλα μέσα στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάς μία καινούρια ομάδα είναι δύσκολο να βρεθεί η χημεία αμέσως. Σίγουρα θεωρώ πως θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος στην συνέχεια και θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: