Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Να γίνει η αρχή στη Βέροια!!


Να γίνει η αρχή στη Βέροια

Στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Βέροια. Βασικοί Πέτριτς και Εσιέν, φανέλα βασικού διεκδικούν οι Αμπέντ, Λαγός.

Μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής στο Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι με τη Βέροια για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα και την εξοντωτική τιμωρία για όσα έγιναν στο ντέρμπι αναζητούν μία νίκη που θα φέρει ηρεμία στον σύλλογο και θα δώσει τη δυνατότητα στον Αντρέα Στραματσόνι να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν για το «τριφύλλι», το οποίο καλείται να νικήσει μία ομάδα που δεν τα πάει τόσο καλά μέσα στην έδρα της. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-1-2 τον Παναθηναϊκό στη Βέροια.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Εσιέν, με τους Ζέκα και Πράνιτς (ή Λαγό) εσωτερικούς μέσους.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέτριτς (ή ο Αμπέντ), και το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καρέλης με τον Κλωναρίδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λουντ και Ατζαγκούν.

Εκτός έμειναν ο Μπεργκ που ακολούθησε θεραπεία, ο Βέμερ που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Σωτήρης Νίνης και ο Νίκος Καλτσάς για αγωνιστικούς λόγους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: