Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ψάχνει το πρώτο του «τριάρι»!


Ψάχνει το πρώτο του «τριάρι»

Με στόχο τη νίκη που θα τον βάλει στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος υποδέχεται ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο στην Τούμπα, κάνοντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν το «3 στα 3».

Την πρώτη του τρίτη σερί νίκη από την αρχή της σεζόν θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τις εκτός έδρας νίκες σε Μυτηλήνη και Χανιά, έχοντας ως στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους με το οποίο θα μπουν ξανά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του, ο Ιγκόρ Τούντορ κατάφερε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες στο παιχνίδι που έγινε στην Κρήτη, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να έχει πιο… φρέσκια την ομάδα του κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βίτορ, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Στον άξονα θα βρίσκονται ο Γκολάσα με τον Τζιόλη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ροντρίγκες και ο Λέοβατς. Πίσω από τον Αθανασιάδη αναμένεται να βρίσκονται οι Μακ και Πέλκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Τσίμιροτ, Μυστακίδης και Ζάιρο. Εκτός είναι οι ανέτοιμοι Μπερμπάτοφ, Χαρίσης και ο Κίτσιου. Επίσης, δεν υπολογίζει ο Ρικάρντο Κόστα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κοροβέσης, Αντόνις, Σαββίδης και Πόζογλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: