Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Γιατζόγλου: «Η ομάδα μου χρειάζεται αλλαγές»


Γιατζόγλου: «Η ομάδα μου χρειάζεται αλλαγές»

Η Καβάλα ακόμη «φωνάζει» για ενίσχυση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στηβ Γιατζόγλου μετά την ήττα της ομάδας του από το Ρέθυμνο.

Την ανωτερότητα του Ρεθύμνου παραδέχθηκε ο Στην Γιατζόγλου μετά την ήττα της Καβάλας, με τον προπονητή των νεοφώτιστων να τονίζει πως η ομάδα του χρειάζεται κι άλλη ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στηβ Γιατζόγλου:

«Μία ομάδα με την δυναμικότητα της Καβάλας δεν μπορεί να ελπίζει στη νίκη όταν έχει απέναντι του ένα καλό Ρέθυμνο, το οποίο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατήρησε την διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε όσο μπορούσαμε και το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Το Ρέθυμνο πήρε μία διαφορά ασφαλείας. Στο τέλος του παιχνιδιού μπορούσαμε να μειώσουμε και άλλο το σκορ αλλά προτιμήσαμε να επιχειρήσουμε κάποια μακρινά τρίποντα μήπως και πλησιάσουμε περισσότερο. Δεν μπήκαν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα μου χρειάζεται αλλαγές. Αλλάξαμε το πλέι μέικερ και νομίζω ότι φαίνεται η διαφορά. Τα προβλήματα μας δεν είναι τόσο πολύ στην προπόνηση αλλά χρειαζόμαστε και ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο Μόρις Κεμπ είπε: «Το Ρέθυμνο έπαιξε πολύ καλά. Κυκλοφορούσε πολύ καλά την μπάλα στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας αλλά ήταν πολύ εύστοχοι και πήραν το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: