Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Του κεφαλιού του ο Άρης!!


Του κεφαλιού του ο Άρης

Σε μια ακόμη νίκη έφθασε ο Άρης παρά την κακή του εμφάνιση, καθώς η κεφαλιά του Ιντζίδη αποδείχθηκε αρκετή για να δώσει το «τρίποντο» στο ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (1-0).

Φέτος νικάει και όταν δεν είναι καλός! Ο Άρης πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη του εμφάνιση στην τρέχουσα σεζόν, αλλά έβαλε ακόμη τρεις πόντους στο… σακούλι με το 1-0 επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην Καβάλα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και έφθασε στους 40 βαθμούς.

Ο Ιντζίδης σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στο 34ο λεπτό. Αρχικά, έπιασε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πόι, αλλά ο Σουντουλίδης αντέδρασε εξαιρετικά. Ωστόσο, ο παίκτης των «κίτρινων» δεν… χαρίστηκε στη δεύτερη και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 66’ σε δύο περιπτώσεις. Ο Τσίλογλου έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και ο Αποστολίδης στην επαναφορά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ξεσπάσματα είχε στην αναμέτρηση ο Άρης που δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητικός ούτε και με την παρουσία των Κόκε-Κυβελίδη στα τελευταία 25 λεπτά και κρατάει την ουσία που είναι η νίκη, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να χάσει την άνοδο στην Football League.


Οι συνθέσεις

Βυζάντιο: Σουμουρίδης, Δαγκούλης (71΄Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57΄Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέττας (75΄Ουζούνογλου)

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (78΄Σαμαράς), Ν΄Λουντούλου (66΄Κόκε), Καπνίδης (66΄Κυβελίδης), Τάτος, Καζναφέρης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: