Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ανρί για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ!!


Ο Ανρί για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Το δικό του σχόλιο για την επικείμενη αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έκανε ο Τιερί Ανρί σε στήλη του σε εφημερίδα.

Τις δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η Άρσεναλ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, για να μπορέσει να πάρει εκείνη την πρόκριση ανέλυσε ο Τιερί Ανρί, μέσω της στήλης που διατηρεί στην εφημερίδα «Sun».

Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν σχολιαστής της αγγλικής τηλεόρασης αναφέρθηκε στα παιχνίδια των αγγλικών ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το σχόλιό του για τον αγώνα των Λονδρέζων στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη.

Αποσπάσματα των όσων έγραψε ο πρώην άσος των «κανονιέρηδων»

«Το πιο δύσκολο έργο απ' τις υπόλοιπες, το έχει η Άρσεαναλ που γνωρίζει ότι θέλει νίκη είτε με 2-0, είτε με τρία ή περισσότερα γκολ στην επίθεση. Σίγουρα έχει τα προβλήματα των τραυματιών που είναι πολύ σημαντικές απώλειες, ωστόσο, οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους... Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάρει την πρόκριση η ομάδα και αν τελικά αποτύχει, τότε δεν θα υπάρχει κανείς να του ρίξουν το φταίξιμο οι παίκτες, πέρα από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Είναι πολύ σημαντικό και θετικό το γεγονός πως η Άρσεναλ ξέρει τι πρέπει να πάρει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι δεν εξαρτάται από άλλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς. Μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει δίχως να την απασχολεί οτιδήποτε άλλο, οπότε θα είναι συγκεντρωμένη. Είναι απλή η δουλειά... Βγείτε στο γήπεδο και παίξτε επίθεση! Επίθεση, επίθεση! Είτε θα πάρετε τη νίκη και την πρόκριση, είτε θα πάτε στο Γιουρόπα Λιγκ...».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: