Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πάει για… δέσιμο τον Μακ ο ΠΑΟΚ!!


Πάει για… δέσιμο τον Μακ ο ΠΑΟΚ!

Ο Ρόμπερτ Μακ ξεχώρισε στην προχθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, παρουσία αρκετών σκάουτερ ξένων συλλόγων, και οι Θεσσαλονικείς τρέχουν για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σλοβάκου.

Έτοιμος να επιβραβεύσει τον Ρόμπερτ Μακ για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιηθεί φέτος στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Σλοβάκος φορ, ύστερα από το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Ντόρτμουντ, έφτασε τα 13 με τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε 26 ματς, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 2.048 αγωνιστικά λεπτά.

Το πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Γερμανία παρακολούθησαν από κοντά πολλοί σκάουτερ και όπως είναι φυσικό θα προσέλκυσε το ενδιαφέρον κάποιων εξ αυτών που είδαν τον διεθνή άσο να ξεχωρίζει από την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Για αυτό τον λόγο, όπως γράφει και η εφημερίδα Metrosport, η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να καλέσει άμεσα την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές (από 350.000 που είναι αυτή τη στιγμή μπορεί να ξεπεράσουν και το μισό εκατ. ευρώ το χρόνο).

Παράλληλα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να προλάβουν και την επικείμενη συμμετοχή του Μακ στο Euro 2016 με τη Σλοβακία, όπου ενδεχομένως μπορεί να εκτοξευτούν ακόμα περισσότερο οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: