Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η ανησυχία του Τούντορ!


Η ανησυχία του Τούντορ

Ο Κροάτης τεχνικός προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του στον ΠΑΟΚ να αφήσουν τους πανηγυρισμούς για τη νίκη με την Ντόρτμουντ.

Ο Ιγκόρ Τούντορ χάρηκε –όπως και όλοι στον ΠΑΟΚ- από τη νίκη στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ, αλλά αυτός έχει το «βαρύ» φορτίο. Ο Κροάτης τεχνικός ανησυχεί μήπως οι ποδοσφαιριστές του αποπροσανατολιστούν από την επιτυχία της Πέμπτης και δεν μπορέσουν να πάρουν με τον Λεβαδειακό τη νίκη.

«Θα πανηγυρίσουμε από τη Δευτέρα» ήταν τα λόγια του χθες στην προπόνηση, της πρώτης ενόψει του αγώνα για το πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Τούντορ μιλώντας στους παίκτες του, τους μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη που πήραν και κυρίως την προσήλωση που είχαν στο πλάνο.

Ωστόσο τους υπογράμμισε ότι για να μπορέσουν πραγματικά να χαρούν τη νίκη με την Ντόρτμουντ θα πρέπει να έρθει και αυτή με τον Λεβαδειακό.

Ένα γεγονός που δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια των παικτών του για να πάρουν το «τρίποντο» με την ομάδα της Λεβαδιάς είναι η απουσία του Γλύκου ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Ντόρτμουντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: