Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ράφαελ: «Με τον Φαν Χάαλ δεν απολάμβανα την μπάλα»

Για το διαφορετικό κλίμα που έφερε ο Λουίς φαν Χάαλ και για το πως αισθανόταν ο ίδιος πριν πάρει μεταγραφή για την Λιόν μίλησε ο Ράφαελ, λέγοντας πως με τον Ολλανδό έχασε την... αγάπη του για το ποδόσφαιρο.
«Το να παίζεις είναι τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Παίρνεις παιχνίδια, αισθάνεσαι καλύτερα. Το απολαμβάνεις περισσότερο και η φυσική σου κατάσταση είναι καλύτερη. Όταν δεν παίζεις για μεγάλο διάστημα σου κάνει κακό.
Όταν ήρθε ο Φαν Χάαλ κατάλαβα ότι δεν συμπεριλαμβανόμουν στα πλάνα του. Το καταλαβαίνεις, το διαισθάνεσαι. Από τα δέκα παιχνίδια που αγωνίστηκα νομίζω ότι έπαιξα πολύ καλά, εκτός από αυτό που χάσαμε 5-3 από την Λέστερ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν απολάμβανα τον καιρό μου στην Γιουνάιτεντ με τον Φαν Χάαλ στο τιμόνι. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Το αν καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα είναι άλλο θέμα. Μου αρέσει να περνάω καλά στο χορτάρι. Να δοκιμάζω πράγματα. Πέρυσι δεν το έκανα.
Παρακολουθώ τα παιχνίδια της και έχω ακούσει και μερικά πράγματα. Είναι δύσκολο. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους οπαδούς. Θέλουν να δουν καλό ποδόσφαιρο» δήλωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: