Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Καλάθης: «Θα παλέψουμε στη συνέχεια»!

Ευχαριστημένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τόνισε πως το «κλειδί» ήταν η καλή άμυνα.

Καλάθης: «Θα παλέψουμε στη συνέχεια»
Η πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας ήταν πρωταρχικός στόχος για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα. Ο ομογενής γκαρντ τόνισε πως η άμυνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση, ενώ όσον αφορά την καλή του εμφάνιση την απέδωσε στην αξιοποίηση που είχε από τους συμπαίκτες του.

«Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, βρίσκοντάς με αμαρκάριστο. Ό,τι μου δίνει η αντίπαλη άμυνα θα το εκμεταλλευτώ. Πάντα θα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε ό,τι μου ζητηθεί», δήλωσε αρχικά ο Νικ Καλάθης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας:

«Η πρόκριση στο Top 16 αποτελούσε τον πρωταρχικό στόχο μας. Δεν σταματάμε εδώ. Θα παλέψουμε στη συνέχεια. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ. Πιστεύω πως όλοι έπαιξαν καλά απόψε. Η άμυνά μας ανέβηκε στη δεύτερη, στη τρίτη και στην τέταρτη περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: