Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Κόντρα στα μύρια όσα προβλήματα η Γιουνάιτεντ...!


Κόντρα στα μύρια όσα προβλήματα η Γιουνάιτεντ...

Με ανάγκη να σηκώσει κεφάλι αλλά με τα προβλήματα να συνεχίζουν να υφίστανται, η Μαν. Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Η 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στέλνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα των «cherries», που το περασμένο Σάββατο κατάφεραν να πάρουν τρομερό «διπλό» επί της Τσέλσι και να «παγώσουν» ολόκληρο το «Στάμφορντ Μπριτζ», μαζί και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς...

Ο Λουίς Φαν Χάαλ που ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ακόμα δεν έχει σταθεί αντάξια των προσδοκιών και των απαιτήσεων που υπάρχουν, ειδικά μετά και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα, ειδικά στην άμυνα όπου έχει... ξεμείνει από ποδοσφαιριστές. Η Μπόρνμουθ έχει φανερώσει πολλές αδυναμίες, είναι η ομάδα που δυσκολεύεται περισσότερο από αυτές που ανέβηκαν τον περασμένο Μάιο από την Τσάμπιονσιπ, αλλά η νίκη επί της Τσέλσι ήταν ιδανική «ένεση».

Η Σίτι, υποδέχεται στο «Etihad» τη Σουόνσι που απομάκρυνε με βαριά καρδιά τον Γκάρι Μονκ από την τεχνική της ηγεσία, προκειμένου να βρει επιτέλους λύσεις και να μη χαθεί ολόκληρη η φετινή χρονιά. Οι «πολίτες» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι απέναντι στη Στόουκ με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν από την κορυφή της βαθμολογίας, όμως, μεσοβδόμαδα πήραν με μαγκιά και μεγάλη αντίδραση την κορυφή του ομίλου τους, παίρνοντας νίκη με ανατροπή επί της Γκλάντμπαχ. Σε ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών, η ομάδα του Πελεγκρίνι επιστρέφει στην κορυφή μέχρι να παίξουν οι Λέστερ και Άρσεναλ...

Στο «Άπτον Παρκ», η Γουέστ Χαμ που συνεχίζει να προσθέτει ονόματα στο ιατρικό της δελτίο, με τελευταία αυτά των Λανσίνι και Ριντ, υποδέχεται τη Στόουκ που έχει το μομέντουμ και την αυτοπεποίθηση μετά την επιβλητική νίκη επί της Σίτι πριν από μια εβδομάδα. Πέντε ματς δίχως νίκη τα «σφυριά», μια ήττα στα τελευταία πέντε ματς για τους «πότερς».

Πολύ δύσκολη έξοδο στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στην αρνητική κατάσταση που έχει προκύψει και να επιστρέψει στις νίκες έχει η Σαουθάμπτον που φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας. Οι «αετοί», σταθεροί και με καλά αποτέλεσματα, χτυπούν μέχρι και τις θέσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως εντός έδρας έχουν... θέματα.

Έχοντας σταθεί άτυχη, αλλά αποφεύγοντας την ήττα την ύστατη στιγμή απέναντι στην Πάλας, στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον ταξίδεψε στο Νόριτς για την αναμέτρηση με τα «καναρίνια» που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο και συνεχώς κοιτάζουν πάνω απ' τον ώμο τους για την κατάσταση στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ολοκληρώνοντας, μετά την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς», αλλά την ήττα από την Άρσεναλ έπειτα από δύο σερί νίκες και με τον Άλαρνταϊς να συνεχίζει την προσπάθεια διόρθωσης των κακώς κειμένων, η Σάντερλαντ αντιμετωπίζει στο «Στάδιο του Φωτός» τη Γουότφορντ που είναι... από τα πιο σκληρά καρύδια! Δύο διαδοχικές νίκες μετράει η ομάδα του Κίκε Φλόρες και βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας με τέσσερις νίκες στα έξι πρόσφατα ματς!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Νόριτς – Έβερτον (14:45)
Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον (17:00)
Γουέστ Χαμ – Στόουκ
Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι
Σάντερλαντ – Γουότφορντ
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: