Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Στόχος είναι… πιο πέρα απ’ το Top-16»


Τζόρτζεβιτς: «Στόχος είναι… πιο πέρα απ’ το Top-16»

Καλό το Top-16, αλλά οι στόχοι του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν σταματούν εκεί. «Δενόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα», είπε μετά τη νίκη επί της Ζιέλονα και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ενόψει ΠΑΟΚ.

Καλό το Top-16, αλλά οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν σταματούν εκεί. «Δενόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα», είπε μετά τη νίκη επί της Ζιέλονα και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ενόψει ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τζόρτζεβιτς

«Το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος παίξαμε με σωστή προσέγγιση στην άμυνα που είναι το σήμα κατατεθέν μας φέτος. Πήραμε την πρόκριση. Περάσαμε λίγο αργότερα από ό,τι είχαμε προγραμματίσει. Ήρθαν χωρίς τα δύο τεσσάρια τους, αμυντικά είχαν πρόβλημα, οι ψηλοί μας έκαναν σπουδαία δουλειά. Όταν κερδίζεις με 30 πόντους στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο Κάουνας αλλά το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα την Δευτέρα και θα ήθελα ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει».

Για το αν βλέπουμε τον Παναθηναϊκό του Τζόρτζεβιτς: Ο καθένας θέλει να αφήνει τη σφραγίδα του στην ομάδα του. Φυσικά υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Έχουμε καλή συμπεριφορά και συγκέντρωση αυτό είναι το λιγότερο. Έχουμε πίστη στην άμυνα και μας βοηθάει και στην επίθεση».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για περισσότερα πράγματα από μία πρόκριση στο Top 16: «Αυτός είναι ο στόχος».
Για τους τομείς που θα πρέπει να δώσει σημασία ο Παναθηναϊκός: «Παντού. Σας κουράζω και γίνομαι βαρετός, πιέζουμε τους παίκτες πάρα πολύ στην προπόνηση και τα αποτελέσματα δείχνουν τι συμβαίνει. Καταλαβαινόμαστε καλύτερα και κάνουμε λιγότερα λάθη. Βλέπουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Δενόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα και κρύβουμε τις αδυναμίες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: