Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Με buzzer beater η Σίτι!! (video)


Με buzzer beater η Σίτι (video)

Μόνο στην Premier. H «κηδεία» με το γκολ της Σουόνσι στην εκπνοή έγινε… γιορτή για την Σίτι, που με λυτρωτή τον Γιάγια Τουρέ στο τελευταίο λεπτό πήρε 2-1 τη νίκη κι ανέβηκε –έστω και προσωρινά- πρώτη.

Λαμπάδα στο μπόι του Γιάγια Τουρέ θα ανάψουν στην Σίτι. Η Σουόνσι άγγιξε την έκπληξη μέσα στο Μάντσεστερ, ισοφαρίζοντας στο τέλος, όμως ο Ιβοριανός γλίτωσε την Σίτι, που επέστρεψε στην κορυφή, στο παρά ένα, 2-1.

Οι «πολίτες» επαναπαύθηκαν από το γκολ του Μπονί στο 26ο λεπτό και δεν «καθάρισαν» τη νίκη. Οι «κύκνοι» παρουσιάστηκαν απελευθερωμένοι από την απόλυση του Μονκ και στο φινάλε με γκολ του Γκομίς αγκάλιασαν τον βαθμό (90’). Ενώ όλα έδειχναν έκπληξη στο «Etihad», ο Γιάγια Τουρέ πήρε την ομάδα του Πελεγκρίνι στις πλάτες του και με τέρμα στο 90+2’ της χάρισε, έστω και με θρίλερ, το τρίποντο.



Στα άλλα ματς, η Κρίσταλ Πάλας «λύγισε» 1-0 την Σαουθάμπτον κι έπιασε στην 5η θέση την Τότεναμ, που έχει ματς λιγότερο. Μεγάλο «διπλό» για την Γουότφορντ, που έφυγε με τους τρεις βαθμούς (1-0) από την έδρα της Σάντερλαντ. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Στόουκ (0-0).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Νόριτς – Έβερτον 1-1
(47' Χούλαχαν - 15' Λουκάκου)

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 1-0
(38' Καμπάιγ)

Γουέστ Χαμ – Στόουκ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι 2-1
(26' Μπόνι, 90+2' Τουρέ - 90' Γκομίς)

Σάντερλαντ – Γουότφορντ 0-1
(4' Ιγκάλο)

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: