Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Προσθαφαιρέσεις στον Παναθηναϊκό!


Προσθαφαιρέσεις στον Παναθηναϊκό

Ύστερα από καιρό επέστρεψαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού οι Βέμερ και Καλτσάς ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Ξανά «μήνυμα» σε Νίνη, δύο… αναμενόμενες απουσίες.

Με ελαφρώς διαφορετικό πρόσωπο –σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Βέροια- θα υποδεχθεί στην άδεια Λεωφόρο (λόγω τιμωρίας από το ντέρμπι) τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε στην αποστολή τον Καλτσά που το τελευταίο διάστημα δεν βρισκόταν στους «εκλεκτούς», ενώ επανήλθε και ο Βέμερ που είναι πολύ πιθανό να πάρει και φανέλα βασικού στο δεξί άκρο.

Εκτός φυσικά είναι ο τραυματίας Μπεργκ που θα παίξει ξανά από το 2016, όπως νοκ-άουτ είναι και ο Τελάντερ, με το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας να παίζουν λογικά οι Σάντσεθ-Ταυλαρίδης. Ξανά εκτός ο Νίνης που στην παρούσα φάση δείχνει να μην βρίσκεται στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού…

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Καρέλης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βέμερ, Σάντσεθ, Εσιέν και Αμπέντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: