Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ντέρμπι… προσφύγων στη Νέα Σμύρνη!


Ντέρμπι… προσφύγων στη Νέα Σμύρνη

Το παιχνίδι του Πανιώνιο με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάχες σε Καυτανζόγλειο και Περιβόλια.

Το νικηφόρο σερί της φιλοδοξεί να διευρύνει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει απόψε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος» θα επιδιώξει να πετύχει το «4 στα 4» στην Πλατεία, την ώρα που οι γηπεδούχδοι θα ήθελαν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορούν να κάνουν όνειρα για συμμετοχή στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν.

Η «Ένωση» δείχνει φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα, όμως οι Νεοσμυρνιώτες έχουν αποδείξει φέτος πως αποτελούν δύσκολο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαρόχα, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος και Ντίντακ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γιόχανσον με τον Σιμόες, με τον Πλατέλλα και τον Μπουονανότε να είναι στα άκρα της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούσουν ο Αραβίδης με τον Τζιμπούρ.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και δεν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και την αμυντική τετράδα μπροστά του θα αποτελέσουν οι Αργυρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ρισβάνης και Οικονόμου. Κόρμπος, Σιώπης θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τους Μπουμάλ και Βιγιάλμπα να αγωνίζονται στα πλάγια. Ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Νωρίτερα, στις 15:00, ο Ηρακλής θα επιδιώξει κόντρα στον Πανθρακικό να κάνει το πρώτο του «3 στα 3» τη φετινή σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ οι Ακρίτες ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπαρτολίνι, Μπουλούτ και τους τραυματίες Λάζαρ, Σαραμαντά.

Λίγο αργότερα, στις 17:15, ο Πλατανιάς φιλοξενεί στα Χανιά τον… πεσμένο το τελευταίο διάστημα ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο μέσα στα Περβόλια, για να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Ηρακλής-Πανθρακικός (15:00, Novasports 2) – Μάνταλος
Πλατανιάς-ΠΑΣ (17:15, Novasports 1) – Λαμπρόπουλος
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports 2) – Στυλιάρας

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (15:00, Novasports 2) – Παπαδόπουλος
Ξάνθη-Βέροια (17:15, Novasports 3) – Παππάς
Ατρόμητος-Καλλονή (17:15, Novasports 2) – Φωτιάδης
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1) – Κουκουλάκης

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) – Αρετόπουλος

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος-Πανιώνιος (15:00)
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Καλλονή-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (15:00)
Παναιτωλικός-Ηρακλής (17:15)
ΠΑΣ-Ξάνθη (17:15)
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (19:30)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ-Λεβαδειακός (19:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: