Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Μπόγιαν: «Γιατί όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Στόχος της Στόουκ είναι η συνεχής βελτίωση, κάτι που φαίνεται από τις τελευταίες σεζόν της, αλλά και κάτι που πιστεύουν ακράδαντα και οι ποδοσφαιριστές της. Ένας από αυτούς, ο Μπόγιαν Κρκιτς, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη σε δηλώσεις του, λέγοντας πως οι «πότερς» μέσα στην επόμενη πενταετία θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.  
«Όταν επέστρεψα από τον τραυματισμό μου ξεκινήσαμε να παίρνουμε καινούργιους παίκτες και ήμουν ενθουσιασμένος. Αυτό σήμαινε για μένα ότι η Στόουκ θέλει να γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο. Τα τελευταία δύο χρόνια μπήκαμε στην δεκάδα, αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι γι' αυτό. Κάθε σεζόν θέλουμε περισσότερα» ανέφερε και προσέθεσε:
«Φανταστείτε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Μπορεί να συμβεί. Ποιος θα μπορούσε να πει πριν από πέντε χρόνια ότι θα έπαιζα για την Στόουκ; Θέλω να πω, ποδόσφαιρο είναι. Ποιος ξέρει; Την επόμενη χρονιά; Σε δύο, τρία, τέσσερα χρόνια; Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: