Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τσόρι: «Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους»


Τσόρι: «Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους»

Το μήνυμα για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League έστειλε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Υψηλοί είναι πάντα οι στόχοι του Ολυμπιακού σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, όπως δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες την επομένη του αποκλεισμού της ομάδας από το Champions League και τη συμμετοχή το νέο έτος στο Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα «Αγορά»

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και τον αποκλεισμό από το Champions League: «Είναι δύσκολο να γίνει ο απολογισμός και χρειαζόμαστε λίγο διάστημα για να σκεφθούμε αυτή τη βραδιά και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Απέναντι στην Άρσεναλ δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε. Είχαμε πράγματι μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία, την οποία εμείς είχαμε δημιουργήσει, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην πρόκριση σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο: «Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε να προκριθούμε. Παίζουμε για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και είχαμε φτάσει πολύ κοντά. Εγώ παίζω για να κερδίζω τους αγώνες και να παίρνω τις προκρίσεις, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο αντίπαλος και τι δυνατότητες ή μέγεθος έχει. Με την Άρσεναλ είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε κι άλλο στο Champions League, αλλά δυστυχώς τη χάσαμε».

Για το Europa League: «Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την παρουσία μας στο Europa League, να δούμε τον αντίπαλο και να ετοιμαστούμε για εκείνα τα παιχνίδια όταν θα έρθει η ώρα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους σε όποια διοργάνωση παίρνει μέρος. Κι αυτούς τους στόχους που βάζουμε, προσπαθούμε πάντα και με όλες τις δυνάμεις μας να τους πετύχουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: