Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

«Δεν μας απάντησε ποτέ ο Τζανετόπουλος»


«Δεν μας απάντησε ποτέ ο Τζανετόπουλος»

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στις συζητήσεις που είχε η διοίκηση της ΑΕΚ με την πλευρά του Άνταμ Τζανετόπουλου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Πριν από λίγο καιρό η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες στον Άνταμ Τζανετόπουλο. Αυτό έγινε πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρότεινε νέο συμβόλαιο στον νεαρός στόπερ, με τις απολαβές του πρώτου έτους να αγγίζουν τις 80.000 ευρώ.

Ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως εξήγησε πως την υπόθεσή του θα τη χειριστεί ο μάνατζέρ του, Βασίλης Τσιάρτας.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε εξέλιξη, στην «Ένωση» προχώρησαν σε νέα επαφή με την πλευρά του Τζανετόπουλο και πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει την ίδια απάντηση και το θέμα να «παγώνει».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως στη διοίκηση έλεγαν πως «εμείς προτείναμε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Άνταμ, αλλά εκείνος δεν μας απάντησε ποτέ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: