Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Οι… κοντές πεντάδες του All Star Game, ψηλά ο Giannis!


Οι… κοντές πεντάδες του All Star Game, ψηλά ο Giannis

Χωρίς… σέντερ οι πεντάδες του All Star Game που επελέγησαν από το κοινό. Κόμπι, Λεμπρόν και Κάρι μεταξύ των σούπερ σταρ που ψηφίστηκαν. Δέκατος στους ψηλούς ο Αντετοκούνμπο.

Ανακοινώθηκαν τα μέλη των πεντάδων για το All Star Game που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου στο Τορόντο, όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού. Το παράδοξο είναι πως δεν προτιμήθηκαν σέντερ, παρά μόνο γκαρντ και φόργουορντ.

Την πεντάδα της Δύσης θα αποτελούν οι Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), Καουάι Λέοναρντ (Σπερς) και Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ).

Την πεντάδα της Ανατολής απαρτίζουν οι Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Ντουέιν Γουέιντ (Χιτ), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Καρμέλο Άντονι (Νικς) και Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς).

Ο Κόμπι Μπράιαντ, που αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, πρώτευσε σε ψήφους μεταξύ όλων των παικτών και επιστρέφει σε All Star Game μετά την απουσία του λόγω τραυματισμών από τα δύο προηγούμενα. Αυτή θα είναι η 18η και τελευταία του συμμετοχή. Δεύτερος ήταν ο Στεφ Κάρι και τρίτος ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι 14 αναπληρωματικοί (επτά για κάθε ομάδα) θα επιλεγούν από τους προπονητές των 30 ομάδων του ΝΒΑ.

Υπενθυμίζεται πως δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ ή σέντερ επιλέγονταν από το κοινό ανά περιφέρεια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν δέκατος μεταξύ των φόργουορντ ή σέντερ της Ανατολής με 84.617 ψήφους. Πέραν των Λεμπρόν, Τζορτζ και Καρμέλο, που επελέγησαν στην πεντάδα της Ανατολής, τον ξεπέρασαν οι Πάου Γκασόλ (Μπουλς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κρίσταπς Πορζίνγκις (Νικς), Κρις Μπος (Χιτ), Κέβιν Λοβ (Καβαλίερς) και Χασάν Γουάιτσαϊντ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: