Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Αραβίδης: «Διαψεύδουμε κάθε Κυριακή όποιον αμφισβητεί την ποιότητά μας»


Αραβίδης: «Διαψεύδουμε κάθε Κυριακή όποιον αμφισβητεί την ποιότητά μας»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση παρουσιάστηκε ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Αραβίδης. Αφού ξεκαθάρισε ότι η νίκη είναι αναγκαία, είπε ότι η ΑΕΚ δίνει απαντήσεις στο γήπεδο σε όσους την αμφισβητούν.

Τον χαρακτήρα νικητή που όλο και περισσότερο χτίζει η ΑΕΚ ανέδειξε ο Χρήστος Αραβίδης.

Σε συνέντευξή του στο match programme του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας επιθετικός ξεκαθάρισε ότι η «Ένωση» δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τη νίκη.

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζουμε, θα παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός από ντέρμπι, είναι και παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας και γιατί έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας», ανέφερε.

Όταν ερωτήθηκε, δε, για την αμφισβήτηση που υπάρχει στην ποιότητα της ομάδας, απάντησε χαρακτηριστικά: «Εμείς προτιμούμε να δίνουμε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου… Από εκεί και πέρα όποιος αμφισβητεί την ποιότητα αυτής της ομάδας τον διαψεύδουμε κάθε Κυριακή»! 

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζου...
Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: