Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Υπήρχε μία πολύ περίεργη απόφαση των διαιτητών»


Τζόρτζεβιτς: «Υπήρχε μία πολύ περίεργη απόφαση των διαιτητών»

Η τεχνική ποινή που χρέωσαν οι διαιτητές τον Παναθηναϊκό στο τέλος, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο «Σάλε» στάθηκε αρκετά στην τεχνική ποινή που δέχθηκε η ομάδα του λίγο πριν το τέλος, ωστόσο χαρακτήρισε άξια τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ. Τελείωσαν το παιχνίδι με τον τρόπο που μία νικήτρια ομάδα πρέπει να το τελειώνει. Για 38 λεπτά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος μπήκαν κάποια πολύ δύσκολα σουτ και υπήρχε μία πολύ περίεργη απόφαση των διαιτητών. Ο τρόπος που δεχτήκαμε την τεχνική ποινή είναι εκτός λογικής. Αν δεν μπορεί ένας προπονητής να κρατήσει το κεφάλι του μετά από ένα λάθος των παικτών του, δεν ξέρω τι επιτρέπεται τελικά στο μπάσκετ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Συγγνώμη που μίλησα τόσο πολύ γι’ αυτό, η νίκη της Λοκομοτίβ ήταν άξια. Ήταν μία μάχη και ήθελα να έχω μαχητές στο παρκέ για 40 λεπτά, αλλά μάλλον δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στα πρώτα δύο λεπτά και στο τέλος», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για το πρόστιμο που επέβαλε η ΚΑΕ: «Δεν έχει να κάνει με το πρόστιμο. Γιατί αν έχει να κάνει με αυτό, θα έπρεπε να σκοτώσω τον εαυτό μου. Πρέπει να δρούμε, όχι να αντιδρούμε. Να μην χρειάζεται να μείνουμε πίσω με 12-0 για να ξυπνήσουμε».

Τέλος, ο «Σάλε» φάνηκε να εκνευρίστηκε σε ερώτηση σχετικά με το αν έφταιγαν οι Ραντούλιτσα και Γκιστ για τα ελεύθερα σουτ στο τέλος: «Κανείς από τους δύο παίκτες δεν έχει σχέση με τα ελεύθερα σουτ που δεχτήκαμε. Πρέπει να καταλαβαίνετε το μπάσκετ, πριν κάνετε τις ερωτήσεις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: