Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πρόβλημα με Χαβίτο στον Πανθρακικό!!


Πρόβλημα με Χαβίτο στον Πανθρακικό

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση του Πανθρακικού, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Καλλονή.

Ένα απρόοπτο υπήρξε σήμερα στην προπόνηση του Πανθρακικού, καθώς ο Φρανσίσκο Χαβίτο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι ουραγών με την Καλλονή, το Σάββατο, στη Μυτιλήνη.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε, επίσης και ο τραυματίας Χρήστος Τζάνης.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας για τον σαββατιάτικο αγώνα συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση σε έντονους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και passing game. Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση από την τεχνική ηγεσία στους τομείς της αμυντικής και της επιθετικής τακτικής, ενώ στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν βίντεο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στη Θεσσαλονίκη για να αναχωρήσει με αεροπλάνο για τη Μυτιλήνη, όπου θα διανυκτερεύσει την Παρασκευή, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Καλλονής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: