Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Παπανικολάου: «Ήρθα για να πολεμήσω»!


Παπανικολάου: «Ήρθα για να πολεμήσω»!

Φανερά κατάκοπος από το πολύωρο ταξίδι, ο Κώστας Παπανικολάου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης και πάλι του Ολυμπιακού. «Ήρθα για να πολεμήσω», είπε και… έβγαλε το καπέλο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού!

Ο 25χρονος φόργουορντ, εμφανώς κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι, που ξεκίνησε χθες από το Ντένβερ, έφτασε μέσω Φρανκφούρτης στην Αθήνα, με το αεροπλάνο του να προσγειώνεται λίγο μετά τις 17:30 στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού και «ερυθρόλευκοι» οπαδοί που του φώναζαν «Κώστα, αλάνι, για πάντα στο λιμάνι».

Παρά την κούραση, ο Κώστας Παπανικολάου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης -και πάλι- των Πειραιωτών.

«Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά! Πρέπει να ξεκουραστώ, να προσαρμοστώ και από εκεί και πέρα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την επιλογή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση. Αλίμονο όμως, να έχω θέμα να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Σίγουρα το παρελθόν και όσα έζησα με την ομάδα με έκαναν να θέλω να γυρίσω».

Για το αν πιστεύει πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, δήλωσε: «Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό», ενώ για το αν έχει κλείσει το ΝΒΑ γι' αυτόν, συμπλήρωσε: «Δεν έχει κλείσει κάτι για μένα. Είμαι μικρός ακόμα. Απλά δεν κοιτάω μπροστά, κοιτάω το παρόν».

Για το γεγονός πως πλέον θα φορά το Νο. 25 αντί για το Νο. 16, σχολίασε: «Ένας αριθμός είναι, τίποτα άλλο. Τώρα έχω το Νο. 25. Και εγώ ακόμη με είχα συνηθίσει με το άλλο νούμερο, αλλά δεν σημαίνει κάτι».

Τέλος, για την Μπαρτσελόνα, σημείωσε: «Το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ! Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό! Τους ευχαριστώ όλους».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: