Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Βουλή!! (pics)


Οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Βουλή! (pics)

Νέα δυναμική κινητοποίηση για το κλείσιμο της θύρας 13 έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Συγκεντρώθηκαν στη Βουλή, πήγαν στα γραφεία ΑΝΕΛ-ΝΔ κι έχοντας ξεπεράσει τους 1000, επέστρεψαν στο Σύνταγμα.

Τις δυναμικές αντιδράσεις που είχε προαναγγείλλει μετά το κλείσιμο της θύρας 13 συνέχισε ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Περισσότεροι από 200 φίλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον κεντρικό σύνδεσμο της θύρας 13 και σχηματίζοντας πορεία με αυτοκίνητα και μηχανές, κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Όταν έφτασαν εκεί, πέταξαν φέιγ-βολάν και φώναξαν συνθήματα εναντίον του Σταύρου Κοντονή, του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είναι εύλογο, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη, ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (που εν τω μεταξύ έγιναν περισσότεροι από 500) αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Λεωφόρο Συγγρού. Στο σημείο είχαν φτάσει ήδη διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ το γεγονός ότι οι προσερχόμενοι ξεπέρασαν κάποια στιγμή τους 1000, ανάγκασε τις αρχές να κλείσουν την κυκλοφορία και στη Συγγρού.

Σημειώνεται πάντως ότι η συγκέντρωση ήταν απόλυτα ειρηνική και οι παρευρισκόμενοι αρκέστηκαν σε συνθήματα, ρίψη φέιγ-βολάν και αναγραφή της φράσης «θύρα 13» στους εξωτερικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού πέρασαν στη συνέχεια και από τα γραφεία της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να κινηθούν και πάλι προς τη Βουλή, όπου μετά την άφιξή τους, διαλύθηκαν ειρηνικά.

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: