Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα της Βέροιας στον κόσμο της!!


Κάλεσμα της Βέροιας στον κόσμο της

Μέσω ανακοίνωσής της, η διοίκηση της Βέροιας έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να την βοηθήσει να φθάσει στην νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, απηύθυνε η ΠΑΕ Βέροια, ώστε να δώσουν «βροντερό» παρών την Κυριακή στο γήπεδο στο ματς με τον Παναιτωλικό και να «σπρώξουν» τους Κυανέρυθρους στη νίκη.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της Βέροιας


Έλα στο γήπεδο μαζί μας

Για να φτιάξουμε μαζί τη Βέροια των ονείρων μας


Η 19η αγωνιστική της SuperLeague είναι προ των πυλών και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου η Βέροια, η ομάδα της πόλης μας, καλείται να αντιμετωπίσει το αξιόμαχο σύνολο της ομάδας του Παναιτωλικού, σε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Λόγοι βαθμολογικοί λοιπόν, λόγοι ψυχολογίας, αλλά –κυρίως- λόγοι που αναφέρονται ευθέως στην προοπτική και στο όραμα της ομάδας καθιστούν την παρουσία των φίλων της Βασίλισσας στο γήπεδο επιτακτική.
Ελάτε στο γήπεδο μαζί μας για να στηρίξουμε από κοινού τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Ελάτε για να ενώσουμε τις φωνές μας και να οδηγήσουμε τη Βέροια στη νίκη. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εργάζονται αδιάλειπτα έτσι ώστε να παρουσιάζεται σε κάθε αγωνιστική ένα σύνολο που να αποπνέει δυναμισμό, προσήλωση στους στόχους του και μαχητικότητα. Και θα το πετύχουμε, εφόσον βρούμε στο πρόσωπο του ποδοσφαιρόφιλου κοινού της Βέροιας το μόνο σύμμαχο που επιθυμούμε, σ’ αυτήν την απολαυστική μάχη του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Έλα μαζί μας. Ας συναντηθούμε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας κι ας φτιάξουμε μαζί τη Βέροια των ονείρων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: