Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μαμούτε!


Απέφυγε τα χειρότερα ο Μαμούτε

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αποχώρησε με ενοχλήσεις απ’ την προπόνηση της Τετάρτης, υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο. Ατομικό πρόγραμμα ο Εσιέν, απουσίασε ο Σάντσεθ την Πέμπτη.

Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή στην Βοιωτία.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ενημερώθηκε απ’ το ιατρικό τιμ των πράσινων πως ο Μαμούτε, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις απ’ το πρόγραμμα της Τετάρτης, υπέστη τελικά τράβηγμα στον δικέφαλο, έκανε θεραπεία κι άμεσα θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του. Τουλάχιστον, ο 21χρονος επιθετικός απέφυγε τα χειρότερα, αφού μέχρι και την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπήρχαν φόβοι για θλάση. Στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μίκαελ Εσιέν, που έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά και Σάντσεθ, που απουσίασε με άδεια.

Ο Ιταλός τεχνικός του Τριφυλλιού έριξε το βάρος κυρίως στην τακτική. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (10.30).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: