Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Το παλεύει γερά η ΑΕΚ για Σα!


Το παλεύει γερά η ΑΕΚ για Σα

Δυναμικό «μπάσιμο» στην υπόθεση του Ορλάντο Σα έχει κάνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό και βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Ρέντινγκ.

Τις πιθανότητές της να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα έχει αυξήσει σημαντικά η ΑΕΚ. Θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία του Γκουστάβο Πογιέτ, η «Ένωση» έχει μπει γερά στο παιχνίδι για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Καταρχάς τον έχει πείσει ότι αποτελεί καλή επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του, σε τέτοιο σημείο που να είναι διατεθειμένος να μειώσει τις απαιτήσεις του. Έτσι, το παιχνίδι για το αν θα καταφέρει να τον ντύσει τελικά στα κιτρινόμαυρα έχει περάσει κυρίως στις επαφές με τη Ρέντινγκ.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν υπήρχαν συνεχείς συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Το ενθαρρυντικό είναι, δε, ότι η τελευταία πρόταση της ΑΕΚ (που αφορά αγορά και όχι δανεισμό του παίκτη και προσφέρει επιπλέον ποσοστό μεταπώλησης) έχει μειώσει το χάσμα που υπήρχε στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων.

Ποντάροντας λοιπόν στην επιθυμία του παίκτη, αλλά και στη θέληση του αγγλικού συλλόγου να τον παραχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει μια εξαιρετική μεταγραφή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: