Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Καμία συνάντηση Νεϊμάρ με Ρεάλ»


«Καμία συνάντηση Νεϊμάρ με Ρεάλ»

Ο πατέρας του Νεϊμάρ, διέψευσε μέσω δηλώσεών του στη «Mundo Dportivo» τα σενάρια που είχαν έρθει στην επιφάνεια περί μυστικής συνάντησης του γιου του με τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Τέλος σε κάθε σενάριο που έχει βγει στην επιφάνεια και «μπλέκει» τον Νεϊμάρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησε να βάλει ο πατέρας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, με δηλώσεις του στη «Mundo Deportivo».

«Η συνάντηση στη Μαδρίτη είναι... εφεύρεση. Ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο, Μπάρτσα και Ρεάλ, χαιρετηθήκαμε, ωστόσο δεν υπήρξε καμία συνάντηση. Ο μοναδικός εκπρόσωπος του Νεϊμάρ, με τον οποίο μπορεί να διαπραγματευτεί κάποιος είμαι μόνο εγώ. Εμείς έχουμε συμβόλαιο εδώ μέχρι το 2019, ο Νεϊμάρ είναι χαρούμενος και θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του», ήταν τα λόγια του πατέρα του Νεϊμάρ.

Υπενθυμίζεται, πως υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες ορισμένα σενάρια, τα οποία ανέφεραν πως ο ο Νεϊμάρ είχε μυστική συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, προφανώς για να συζητήσουν μια πιθανή συνεργασία στο άμεσο μέλλον ανάμεσα στις δύο πλευρές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: