Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κλείνει το προπονητήριο του ΟΑΚΑ!


Κλείνει το προπονητήριο του ΟΑΚΑ

Με εντολή του Ιουλίου Συναδινού, το κλειστό του ΟΑΚΑ για στίβο τίθεται εκτός λειτουργίας για τη συνέχεια φέτος, ενώ δίνονται άδειες προσωρινής λειτουργίας σε όλους τους υπόλοιπους χώρους του.

Ο ΓΓΑ αποφάσισε να γίνουν έργα αποκατάστασης του κλειστού προπονητηρίου του στίβου στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως αυτή η απόφαση αναγκάζει τους αθλητές να μεταφερθούν πιθανότατα στον Άγιο Κοσμά ή κάπου άλλου.

Η απόφαση της ΓΓΑ:

«– Να αποκλειστεί εντελώς ο χώρος του γυμναστηρίου του ΣΕΓΑΣ (αίθουσα στίβου) και να διακοπεί το ρεύμα από τις Η/Μ/ εγκαταστάσεις του μέχρι την αποκατάσταση της στεγάνωσης της στέγης του, σαν χώρος ακατάλληλος για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα αθλουμένων και προσωπικού.

– Να αποκατασταθεί η στεγάνωση της στέγης όλου του κλειστού προπονητηρίου.

– Να εκπληρωθούν οι παρατηρήσεις του γιατρού, δηλαδή να υπάρχει ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο με παρουσία γιατρού κατά τη διάρκεια λειτουργίας της εγκατάστασης και να ληφθεί υπόψη και η απαίτηση σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 7 της ΚΥΑ 46596/2004 για την παρουσία ασθενοφόρου.

– Να εκπληρωθούν όλες οι παρατηρήσεις του αξιωματικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

– Να εκπληρωθούν όλες οι παρατηρήσεις του αξιωματικού της Αστυνομίας.

– Να εκπληρωθούν όλες οι παρατηρήσεις του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ.

– Να ανακαινιστούν τα αποδυτήρια έτσι, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές του άρθρου 6 της ΚΥΑ 46596/2004.

Ομόφωνα την χορήγηση άδειας λειτουργίας στα ανοικτά – υπαίθρια προπονητήρια Κ1 και Κ2, καθώς και στην εξωτερική και εσωτερική περίφραξη του προπονητηρίου – ντόπινγκ.

Ομόφωνα την χορήγηση άδειας λειτουργίας στο κτίριο ντόπινγκ και τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΠΟ.10.

1. Χορηγούμε προσωρινή άδεια λειτουργίας με τους όρους που τίθενται στο από 3-9-2015 πρακτικό και την εισήγηση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» στο κλειστό προπονητήριο, πλην του χώρου του γυμναστηρίου του ΣΕΓΑΣ (αίθουσα στίβου).

2. Χορηγούμε προσωρινή άδεια λειτουργίας στα ανοικτά – υπαίθρια προπονητήρια Κ1 και Κ2,καθώς και στην εξωτερική και εσωτερική περίφραξη του προπονητηρίου – ντόπινγκ.

3. Χορηγούμε προσωρινή άδεια λειτουργίας με τους όρους που τίθενται στο από 3-9-2015 πρακτικό και την εισήγηση της Επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας του ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» στο κτίριο ντόπινγκ και τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΠΟ.10.

Στις εγκαταστάσεις των προπονητηρίων μπορούν να διεξάγονται τα αθλήματα του στίβου, του ποδοσφαίρου και της άρσης βαρών. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο προπονητήριο Κ2 είναι 300 άτομα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: